Marketing Pay-Per-Click

Cele mai bune practici de gestionare a plăților pe clic pentru nevoile dvs.
ppc

Oferim servicii de înaltă calitate, cu management de publicitate socială, publicitate afișată, publicitate meta, de asemenea, campanii contextuale și sociale PPC. Este inclus:

  1. Organizarea / structura contului
  2. Alocarea bugetului
  3. Scor de calitate
  4. Acoperire cu cuvinte cheie

Ce putem face?

MANAGEMENT PPC

CERCETARE COMPETITORI

AUDIT PPC

OPTIMIZARE CONVERSII

PUBLICITATE PRIN AFIȘARE

PUBLICITATE SOCIAL MEDIA

PUBLICITATE META

RETARGETARE

Dezvoltați-vă compania cu Google Ads

Adresați-vă clienților când aceștia caută companii ca a dvs. în Căutarea Google și pe Google Maps. Plătiți numai pentru rezultate, cum ar fi clicuri pe site-ul dvs. sau apeluri către companie.

Afișați anunțul la timpul potrivit

Google este platforma unde utilizatorii caută ce să facă, unde să meargă și ce să cumpere. Anunțul dvs. se poate afișa oricând pe Google, chiar în momentul în care un utilizator caută produse sau servicii similare celor pe care le oferiți.

Fie că sunt pe computer, fie că sunt pe dispozitivul mobil, utilizatorii pot fi transformați în clienți valoroși cu ajutorul unui anunț afișat la momentul potrivit.

Setați un buget convenabil

Google Ads poate funcționa cu aproape orice buget publicitar. Stabiliți o limită a bugetului lunar, iar aceasta nu va fi depășită niciodată. În plus, puteți întrerupe sau ajusta oricând cheltuielile.

Obțineți rezultatele care contează pentru dvs.

SPORIȚI NUMĂRUL DE VIZITE PE SITE

Sporiți numărul vânzărilor online, rezervărilor sau înscrierilor în listele de distribuție prin e-mail cu ajutorul anunțurilor online care direcționează utilizatorii către site

OBȚINEȚI MAI MULTE APELURI TELEFONICE

Sporiți numărul apelurilor de la clienți cu ajutorul anunțurilor care conțin numărul dvs. de telefon și un buton de apelare.

SPORIȚI NUMĂRUL VIZITELOR ÎN MAGAZIN

Atrageți mai mulți clienți cu ajutorul anunțurilor comerciale care ajută utilizatorii să vă găsească compania pe hartă.