SERVICII DE WEB DESIGN MARKTING AFILIERE

Marketing afiliat – cea mai buna solutie de a-ti asigura un venit lucrand de la calculator de acasa. Cu totii am auzit sau vazut diverse reclame cu metode de a face bani online dar poate nu ai inteles cu ce se mananca. Sau poate doar ai dat peste un pseudo-curs cu asa zise metode de castig online si pentru care e nevoie sa platesti ca sa afli cum.

Dar ce este marketingul afiliat? Marketingul afiliat este o formă de marketing online care se bazează pe modele de plată pe performanță și Cost Pe Acțiune (CPA). În marketingul afiliat, un comerciant denumit și advertiser răsplătește unul sau mai mulți afiliați (adica tu) pentru fiecare acțiune efectuată pe site-ul său. O acțiune răsplătită este o vânzare, lead, sau orice altă acțiune prestabilită în cadrul programului de afiliere de către comerciant.

Pe intelesul tau. Afiliatul (adica tu) vei fi agent pentru un comerciant (advertiser) care va vinde/promova produsele sau serviciile acestuia din urma, pe baza unui contract de afiliere, si va castiga un procent din vanzari agreat de comun acord.

Dar, marketingul afiliat este in sine o afacere online care se foloseste de serviciile sau produsele unui comerciant si ca orice afacere trebuie sa investesti timp si seriozitate si mai ales trebuie sa aloci si un buget.

Mai jos o sa gasesti pachetul nostru de servicii pentru marketing afiliat, pentru cei la inceput de drum care vor sa sara peste 2 luni de documentare si vor sa intre direct in “afacere”. De ce? Pentru ca noi am facut cea mai grea munca.

Poate te intrebi de ce noi? Pentru cei peste 7 ani de experienta in marketing afiliat, tot atatia ani in campanii publicitare Facebook, 4 ani Top 20 afiliat pe nisa de fashion din Romania, un site de afiliere cu mult inaintea chiar a producatorilor autohtoni (www.rochiiromania.ro), vanzari generate si aprobate de aprox. 1.000.000 RON.

Cel mai simplu!

Web Design Marketing Afiliat

1990 Lei O singura data

Include:

 1. Tema business
 2. Vizibilitate brand/creare logo companie
 3. Incarcare si populare site cu produsele alese de tine
 4. Asistenta la alegerea advertiser-ului in functie de nisa aleasa de tine
 5. Instructaj privind administrarea site-ului, incarcarea si actualizarea feed-ului de produse
 6. Instructaj privind urmarirea conversiilor (click – comanda – comision castigat)
 7. Cont Google Analytics pentru urmarirea traficului si necesar pentru strategia de marketing.
 8. Strategie de marketing initiala
 9. Contract de afiliat legal pe platforma 2performant.ro
 10. Configurare conturi email (integrare cu formularul de contact)
 11. Creare de continut unic simplu (maxim 300 caractere/pagina)
 12. Basic SEO (optimizari imagini, denumiri relevante)
 13. Instrumente de securizare site
 14. Modificari gratuite timp de 14 zile
 15. Timp de livrare 14 zile de la furnizarea tuturor informatiilor

Nu contine:

 1. Domeniu (cost aprox. 55 lei – se achizitioneaza separat, fiind proprietatea dvs.)
 2. Hosting
 3. Mentenanta/Service
 4. Campanii publicitare Facebook sau Google Ads
 5. Creare de bannere de prezentare
 6. Creare de conturi specifice de promovare (FB, Instagram, Twitter, Pinterest etc)

Pentru orice intrebare legata de marketing afiliere  ne poti scrie la adresa de email contact@netzone.ro, trimite un mesaj prin formularul de contact sau ne poti da un telefon la 0727.473.827